Frokostordning med fokus på det lækre og simple​

Vi tilpasser en ordning ud fra jeres behov

Hos GLADiMAD ønsker vi at kunne tilbyde en både simpel og lækker frokostordning til virksomheder. Vi laver derfor ikke en kæmpe buffet til frokostbordet, men til gengæld sørger vi for, at alle elementer i dagens frokost passer sammen og helt igennem spiller.

Du skal derfor vælge netop vores frokostordning, hvis du vil forkæle dine ansatte med sund, nytænkende og spændende frokost, der giver benzin til resten af dagen, mens man stadig kan rejse sig fra bordet, når pausen er ovre.

Vi ved, at alle arbejdspladser er forskellige, og vi sætter derfor pris på at have en god dialog, så vi kan finde frem til en frokostordning, der imødekommer netop jeres behov. Det kan vi være behjælpelige med, hvis I har lokaler i Aarhus, Odder, Skanderborg, Horsens eller et andet sted her i området.

En anderledes frokostordning

Hos GLADiMAD får du en frokostordning, som ikke er helt, som hos andre cateringselskaber. Du skal nemlig ikke  vælge os, hvis du er meget glad for bøf med brune løg, boller i karry, hamburgerryg, italiensk salat og andre traditionelle frokostretter. Vi ved, at det måske afskrækker nogle, men vi tror på, at vores mad kan noget helt andet og særligt for dig og din virksomhed.

Vi har et maksimum på 300 frokostkuverter dagligt, så vi kan være sikre på, at vi har tid til at skære, tilberede og generelt kræse om maden, da vi mener, at dette altid kan smages. Det gør os også til en meget tilgængelig og jordnær frokostleverandør, der virkelig har tid til hver eneste kunde.​

Vi kan i forlængelse af dette også komme forbi og være synlige på jeres arbejdsplads ved særlige begivenheder. Det kan for eksempel være med at besøg af vores pop-up vinbutik eller ostebutik, så du og dine ansatte oplever ekstra fordele og forkælelse med jeres frokostordning.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Hvis du vil have en snak om jeres ønsker til en frokostordning og et tilbud på en tilpasset løsning, så kan du altid kontakte os. Vi ser desuden gerne, at der mindst er 10 ansatte i de virksomheder, som vi leverer frokost til. Men ring eller skriv endelig til os, og så finder vi frem til den rette ordning til netop din virksomhed.​

Kontakt os for at høre meget mere

Hvis du har lyst til at høre mere om, hvordan vi kan sammensætte en firmafrokost, der passer til din virksomhed, eller hvorfor du skal bestille catering til dit næste arrangement her hos os, så hører vi meget gerne fra dig.

Vi ser frem til at vise dig alt det, GLADiMAD har at byde på.

Vurderet 5,0 ud af 5 baseret på 11 bedømmelser.​

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jeg har en passion om at lave god mad, der hvor der er behov for det – hos firmaet, i familien til hverdag, eller til ekstra hygge i weekenden.

Noget af det bedste jeg ved er at få en billig råvare til at smage bedre end de dyre. Jeg nyder at arbejde med undervurderede råvarer og eksperimentere med dem.

Kontakt os

GLADiMAD

50 50 34 37

Info@gladimad.dk


Industriområdet 6

8732 Hovedgård

Se rutevejledning

CVR-nummer: 41806184